Nigma arrijnë të fitojnë në WePlay! Bukovel Minor
Ekipi i KuroKy siguron një vend në Major Eksperienca është diçka që nuk mund të hidhet kurrë poshtë në një turnament, sidomos kur vjen puna tek finalja kundra një ekipi të fortë. Nigma e nisi Dota 2 WePlay! Bukovel Minor…
RNG e Items në Teamfight Tactics nuk është e balancuar
Shtesa më e re e Riot për League of Legends është Teamfight Tactics. Mode-i doli sot në PBE dhe është e mbushur me RNG. Shumica e RNG e parë në Teamfight Tactics është e arsyeshme dhe të jep një balancim…