Tag: riverbond

Këto janë lojërat falas në Epic Games Store për javën tjetër
Epic Games Store ka zbuluar dy lojërat falas që do të vijnë javën tjetër në platformën e saj. Dhe njëra prej këtyre lojërave është një aventurë horror dhe mister kurse loja tjetër është një aventurë co-op të cilën mund ta…
Riverbond do të sjell shumë ngjyra në një dungeon crawler në PS4
Loja do të vijë këtë verë në konsolë Dungeon crawler-i shumëngjyrësh i Cococucumber, Riverbond do të vijë zyrtarisht në PS4, siç u lajmërua në State of Play-n e zhvilluar së fundmi. Ndërkohë që në të kishte plot lajmë të mëdha…