Harta e Fortnite ndryshon, Risky Reels rikthehet
Uji që ka përmbytur hartën e Fortnite ka rënë, duke i hapur rrugën disa ndryshimeve në hartë, me Risky Reels që tashmë nuk gjendet më e zhytur nën ujë. Lojtarët e Fortnite vërejtën se sot, në 11 korrik, Risky Reels…
Dy fazat e ardhshme të hartës së Fortnite bëhen leak para eventit të Risky Reels
Diçka është duke u përgatitur momentalisht për Fortnite Chapter 2 dhe të gjitha shenjat drejtojnë drejt një eventi në lojë të quajtur 'Galileo', që do të zhvillohet në Risky Reels. Eventet në lojë janë bërë si spektakle në Fortnite Battle…
Gjithçka që dimë për eventin Galileo të Risky Reels në Fortnite
Lojtarët e Fortnite Battle Royale mund të kenë një event të ri 'Galileo' në Risky Reels. Kjo është zbuluar nga data miners, bashke me shumë informacione të reja, para kohe. Ky vend ka bërë hyrje-daljet e tij nga loja prej kohësh…