Tag: Rising Storm 2: Vietnam

Rising Storm 2: Vietnam dhe Abzû janë falas në Epic Store
Dy lojëra të reja tani janë falas për javën në Epic Games Store; Multiplayer FPS, Rising Storm 2: Vietnam, dhe në skajin tjetër, fantazia e kërkimit nënujor, Abzû. Rising Storm 2: Vietnami mbështet ndeshje deri në 64 lojtarë në më…
Lojërat e ardhshme falas në Epic sjellin luftë dhe relaks
Një javë e re, një lojë e re falas në Epic Games Store dhe një njoftim i ri për lojën falas që do të jetë javën e ardhshme. Këtë javë do të mund të merrni Pikuniku, por duke filluar nga…