Tag: Rising of the Shield Hero

Anime që duhet të shihni këtë sezon Pranverë 2022
Sezoni i Spring 2022 sapo ka hyrë dhe shumë anime të reja do të nisin së shpejti. Por lind pyetja se cilat prej tyre duhet të ndiqni. GameON ka bërë një listë me anime më interesante që mendojmë se duhet…
Konfirmohet data e publikimit të sezonit 2 të Rising of the Shield Hero
Rising of the Shield Hero ka disa kohë që është nuk ka publikuar seri të reja.Por një sezon i ri është duke u zhvilluar, dhe fansat e kanë parë me kujdes rikthimin që kur u njoftua. Dhe tani, më në…