Interneti po mban zi për ngordhjen e Grumpy Cat
Meme dhe mace që nuk do të harrohet kurrë. Mund ta njihni Grumpy Cat nga memet, por emri i saj i vërtetë ishte Tardar Sauce. Fatkeqësisht macja e famshme ka ngordhur dhe i gjithë interneti është duke mbajtur zi për…