Tag: riotx arcane

Si të merrni items RiotX Arcane falas në Valorant
Arcane është seriali më i ri televiziv i zhvilluar nga Riot ku do të bazohet në universin e League of Legends. Për të festuar ardhjen e këtij seriali Riot ka premtuar shumë dhurata dhe crossovers me gjigandët e industrisë gaming…