PUBG Mobile: Riot Shield, Domination mode dhe një hartë e re në 0.16.5 beta
Ajo mund të vijë me Season 11 të lojës. Së fundmi PUBG Mobile solli 0.16.5 beta për disa testues të përzgjedhur. Tani, youtuber-i i famshëm Mr. Ghost Gaming ka bërë leak disa nga veçoritë që janë prezente në këtë beta.…
Ky leak i PUBG sugjeron se Riot Shield është shumë pranë
Ky burim vjen nga i njejti dataminer që tha se së shpejti PUBG do të sjellë një sistem klanesh. Riot Shield që është sugjeruar se mund të vinte në PUBG në qershor të 2018s është momentalisht në testim e sipër.…