Tag: Riot Points

League of Legends ndryshon çmimet dhe ofron dyfish bonus RP
League of Legends ka qenë free-to-play që prej fillimeve dhe fitimet kryesore i nxjerr përmes shitjes së produkteve të ndryshme në lojë si skins, chroma dhe më shumë. Dhe tashmë çmimet për currency in-game të League of Legends kanë ndryshuar…
Garena përdor kumarin për tu dhënë lojtarëve K/DA Akali Prestige Edition
Garena, distributori i Azisë Juglindore për League of Legends ka prezantuar një event të ri për skin-in K/DA Akali: Prestige Edition. Në vend që të shitet për Riot Points, një lojtar duhet të provojë fatin dhe të zgjedhë mes nëntë…