Loja Rime është momentalisht falas në Epic Games Store
Nuk e dimë nëse ndonjë nga ju e mban mend lojën puzzle-platformer Rime, por është pikërisht kjo ajo që është momentalisht falas në Epic Store. Gameplay i saj argëtues, mekanikat e thjeshta dhe estetika e mirë janë disa nga elementët…
RiME Review
RiME fillon me protagonistin tone të ri, i veshur me tunikë dhe pelerine, floku i tij i shupurisur i mbajtur nga një rreth metali, ndërkohë që ai zgjohet në një plazh të qetë. Pulëbardhat po bënin zhurmë, gaforret po ashtu…