Leak: Kevin the Cube do të rikthehet në Fortnite
Me ardhjen e update v10.20 në Fortnite, datminers u kënaqën duke zbuluar informacione të reja në file-t e lojës. Lajmi i mirë është se dy loading screens janë gjetur për Week 5 dhe Week 6 dhe sipas tyre kemi kthimin…