Tag: Riders Republic year 1

Ubisoft ka zbuluar planet e saj për Riders Republic
Riders Republic është afër datës së lançimit dhe së fundmi Ubisoft ka zbuluar planet e saj rreth kësaj loje duke përfshirë sezone të rinj, mode multiplayer dhe më shumë. Riders Republic Year 1 do të nis gjatë ditës së parë…