Tag: ricochet

Activision gjen një mënyrë për ti tallur cheaters në Call of Duty
Në ditët e fundit, cheaters në Call of Duty: Vanguard mund të kenë vënë re se lojërat e tyre kanë qenë të zbrazëta - të paktën, derisa një plumb i heshtur dhe i padukshëm i shpon kokën e tyre. Kjo…
Banet e Call of Duty aplikohen në të gjithë lojërat e serisë
Kini kujdes, cheaters të Call of Duty sepse Activision ka përditësuar politikën e saj të zbatimit të sigurisë për të deklaruar se "shkeljet ekstreme ose të përsëritura" mund të rezultojnë në pezullimin e përhershëm të të gjitha llogarive tuaja në…
Anti-cheat i Call of Duty bëhet leak pa u lançuar akoma
Activision zbuloi armën e saj të re sekrete kundër cheaters të Call of Duty në fillim të kësaj jave, një kernel level anti-cheat i quajtur Ricochet që më në fund (me shpresë) do të bëjë diçka në lidhje me murtajën…
Call of Duty: Warzone prezanton anti-cheat të quajtur Ricochet
Blogu i Call of Duty njoftoi se një sistem i ri anti-cheat, i quajtur Ricochet anti-cheat, do të vendoset në Call of Duty: Warzone dhe Vanguard. Kjo përfshin një sistem të ri të fuqishëm si dhe një kernel-level driver që…