Rick Fox shpjegon pse LoL Esports do të bëhet më i madh se NFL
Ish-pronari i Echo Fox jep mendimin e tij mbi të ardhmen e League of Legends Esports Padyshim që LoL Esports po rritet vit pas viti. Vetëm duke krahasuar World Championship 2019 me të njëjtin event vitin e kaluar, shohim se…
Faker mundet nga disa lojtarë Bronze në një lojë ranked në LoL
Kjo ndodhi gjatë stream-it të Rick Fox për bamirësi Ai është një kampion i trefishtë në Worlds, pjesë e Hall of Fame të esports dhe mbase lojtari më i mirë ndonjëherë i League of Legends, po as vetë Lee ‘Faker’…