Tag: Richard Tyler “Ninja” Blevins

Ninja mohon thashethemet ndaj tij për varësinë nga droga
Tyler ‘Ninja’ Blevins ka mohuar pretendimet se ka një varësi të furishme nga droga, disa muaj pasi një imazh i yllit të Twitch që dukej “shumë nën peshë” u përhap në internet si zjarr i furishëm dhe ndezi thashethemet. Interneti…
Dikush shtiret si Ninja dhe mashtron persona të famshëm
Në fillim të këtij viti, streams-i super i suksesshëm i Twitch Richard Tyler "Ninja" Blevins mori pjesë në një lojë basketbolli të famshëm vetëm, duke u takuar me reperë si Tyga dhe Chris Brown. Vetëm se nuk ishte Ninja i…