Tag: rian johnson

Shkrimtari i Knives Out zbulon titullin e vazhdimit të serisë
Regjisori Rian Johnson shkroi në Twitter për të konfirmuar se vazhdimi i ardhshëm i Knives Out titullohej zyrtarisht Glass Onion: A Knives Out Mystery. Midis filmit të parë dhe të dytë, figura e qëndrueshme është Benoit Blanc i Daniel Craig.…
Knives Out 2 do të debutojë në Netflix vjeshtën e ardhshme
Knives Out 2 thuhet se do të shfaqet në Netflix diku gjatë tremujorit të fundit të 2022. Për më tepër, filmi është planifikuar të bëjë një premierë festivali paraprakisht. Prodhimi i vazhdimit përfundoi në shtator 2021, kështu që këto plane…