Tag: rezolucionet

Rezolucionet më të mira në CS:GO
Këto janë rezolucionet më të mira në CSGO sipas lojtarëve profesionistë. Ju ndodh shpesh që të mos gjeni settings e duhur në CS:GO dhe jeni i detyruar që t’i ndërroni ato shumë herë. Por vuajtjeve tuaja do t’iu vijë fundi…