fbpx

Tag: reyna

VALORANT provon sërish të përmirësojë Viper në update-in e fundit
Riot Games ka lançuar update-in e fundit që fuqizon Viper dhe Yoru Patch 2.06 është tashmë i disponueshem dhe përfshin përmirësime të dukshme në agjentët e VALORANT, Yoru dhe Viper. Ky patch i ri e bën Viper “vdekjeprurës”, mjaftueshëm për…
Këto janë të gjitha ndryshimet në Patch 1.0 të Valorant
Lançimi i Valorant ka sjellë mjaft ndryshime në lojë Tani që Valorant është lançuar plotësisht, Riot ka sjellë në lojë disa ndryshime për pesë prej agjentëve të lojës, ka zbuluar një agjent të ri, si dhe ka shtuar shumë gjëra…
Zbulohet Reyna, agjentja e re që do të vijë në Valorant
Reyna do të jetë agjentja e 11-të e Valorant Riot Games ka zbuluar zyrtarisht ditën e djeshme agjenten e re të Valorant, duke e çuar numrin e personazheve në lojë në 11. Agjentja quhet Reyna dhe konfirmon leaks që kemi…