Tag: Rewind

YouTube heq dorë nga Rewind pasi nuk është pëlqyer ndër vite
YouTube Rewind, përmbledhja vjetore e trendeve, krijuesve, memeve dhe videove më të njohura të kompanisë në fund të vitit është anuluar përgjithmonë, konfirmoi kompana. Në vend të kësaj, YouTube do të "rifokusojë energjitë e tyre në festimin tuaj dhe tendencat…
YouTube shpjegon pse nuk do të ketë Rewind këtë vit
Që nga 2010 e tutje, YouTube gjithmonë ka festuar momentet më virale dhe krijuesit më të ndjekur të tij me një video speciale në fund të vitit të quajtur: YouTube Rewind. Gjithsesi ndoshta 2020 vërtetë solli diçka të mirë, pasi…