Tag: rewind 2021

YouTube heq dorë nga Rewind pasi nuk është pëlqyer ndër vite
YouTube Rewind, përmbledhja vjetore e trendeve, krijuesve, memeve dhe videove më të njohura të kompanisë në fund të vitit është anuluar përgjithmonë, konfirmoi kompana. Në vend të kësaj, YouTube do të "rifokusojë energjitë e tyre në festimin tuaj dhe tendencat…