Fortnite do të shtojë një armë të re së shpejti
Sot Epic Games njoftoi se një armë e re do të vijë së shpejti në Fortnite. Epic Games njoftoi se me update-in e ardhshëm të lojës një armë e re do të vijë në battle royale. Arma quhet Revolver dhe…