Ninja i kundërvihet Reverse2k pas një komenti ‘personal’ mbi Mixer
Tyler ‘Ninja’ Blevins i është kthyer streamer-it të Fortnite dhe partnerit të tij të duos, Malachi ‘Reverse2k’ Greiner, pasi lojtari pro i Team SoloMid e kritikoi atë për kalimin e tij në Mixer. Përballja, e cila filli lehtshëm, por më vonë…
Ninja dhe Reverse2k thyen rekordin për streak-un e fitoreve duo në Fortnite
Streamer-at e Fortnite, Ninja dhe Reverse2k vendosën një rekord të ri për fitoret e njëpasnjëshme në ndeshjet duo. Ninja dhe Reverse2k kanë vendosur një rekord të ri për streak-un më të gjatë të fitoreve në Fortnite. Streamers-at Ninja dhe Reverse2k…