Fortnite ka më shumë të ardhura dixhitale se çdo lojë tjetër për 2019
Viti i dytë ky që battle royale-i i Epic mban fronin. Super Data, që merren me statistikat e shitjeve dixhitale të lojërave kanë lançuar raportin e tyre për fundin e këtij viti dhe gjeni se çfarë... Fortnite është sërish fituesja…