Lojtarët e Apex Legends kanë zbuluar pamjen zyrtare të Revenant
Imazhet janë gjetur në faqen zyrtare të EA Pas ngjarjeve të Season 3, kryesisht krijesën misterioze të Shadowfall LTM dhe shumë leaks që kanë ardhur, shumica e lojtarëve prisnin që Revenant të ishte legjenda e ardshme në Apex Legends. Megjithatë,…
Aftësite e personazheve leaked të Apex Legends ndryshojnë pas update-it të fundit
Një data miner i Apex Legends ka zbuluar një shumëllojshmëri update-esh për Legends të bëra më parë leak, në kodin e patchit 3.1 të lojës. Teksa Respawn Entertainment sjell më shumë updates për lojën e saj battle royale, më shumë…
Zbulohet imazhi i parë i Revenant në Apex Legends
Mund të jemi pranë lançimit të një legjende të re Dizajneri i niveleve të Apex Legends, Alex Graner, zbuloi atë që mund të jetë imazhi i parë i Revenant, legjendës më të re në Apex Legends. Deri para pak kohësh…