Tag: returnal

Returnal (PS5) Review
Lojërat bullet-hell janë një zhanër mjaft old-school, por qe gjithsesi kane një audience mjaft te konsoliduar dhe te dedikuar. Returnal sjell deri diku një ndryshim ne formulën standarde te këtyre lojërave, duke marre elemente nga lojëra rogue-like dhe souls-like për…
PlayStation mesa duket ka më shumë se 25 lojëra PS5 në zhvillim
Gati gjysma janë IP plotësisht të reja. Duket sikur ka shumë lojëra të PlayStation 5 të cilat janë në proces. Hermen Hulst, një bashkëthemelues i Guerilla Games i cili u bë kreu i PlayStation Studios në 2019, tha për Wired…
Housemarque zbulon më shumë detaje rreth Returnal
Ketë herë Returnal vjen edhe me një datë lançimi Loja më e fundit nga kompania zhvilluese Housemarque është Returnal e cila është një lojë third-person sci-fi shooter që ndjek ngjarjet e një gruaje që ka ngecur në një lloj time…