fbpx

Tag: Retribution

Eventi Overwatch Archives për vitin 2021 filloi
Eventi Overwatch Archives për vitin 2021 është tani drejtpërdrejtë dhe zgjat nga 6 në 27 Prill. Këtë vit, Archives sjell tetë skins të reja dhe një koleksion të ri në kozmetik që lojtarët t'i shijojnë. Fatkeqësisht për adhuruesit, këtë vit…