Patch notes e Update v10.10 të Fortnite janë live
Siç ishte parashikuar, Retail Row është kthyer sërish Ka ardhur koha për update-in e parë që mund të shkarkohet për Fortnite që në fillim të Season X. Javën që lamë pas lojtarët u prezantuan me Tilted Town dhe Automatic Sniper…
Mega Mall në Fortnite është vendndodhja e rradhës që do të zhduket
Sezoni i 10 i Fortnite po e alternon hartën në mënyra të çuditshme. Në fillim pamë rikthimin e Dusty Depot, pak para se të shkatërrohej nga meteori. Më pas rradhën e kishte Neo Tilted e cila në kthesat e çuditshme…