Leak i Apex Legends konfirmon veçorinë “Clubs” që mund të vijë së shpejti
Dataminers kanë zbuluar se një veçori e re "Clubs" së shpejti mund të vijë në Apex Legends përpara kalimit të shumëpritur të lojës në cross-platform këtë vjeshtë Shrugtal, data miner i dëgjuar ishte ndër të parët që vërejti këtë veçori…
Apex Legends do të vijë në mobile në fund të 2020
EA dëshiron ta sjelli lojën battle royale në të gjithë botën në mobile në fund të vitit Respawn është duke punuar për të sjellë Apex Legends në platforma dhe shërbime të reja, në mënyrë që loja të luhet nga të…
Ndryshimi i Peacekeeper ndryshon meta-n e Apex Legends
Shotgun-i tani mund të merret vetëm në care packages Sezoni 5 i Apex Legends erdhi më 12 maj, së bashku me patch notes që shohim zakonisht në të tilla raste. Një prej ndryshimeve më të mëdha që lojtarët nuk e…
Sipas zhvilluesëve, Mirage do të bëhet buff në Apex Legends
Megjithatë, ata nuk caktuan një datë për këto buffs Kthimi i Mirage në meta-n e Apex Legends nuk është jashtë radarit të Respawn. Legjenda do të bëhet buff në të ardhmen, sipas dizenjuesit kryesor të lojës Carlos Pineda. Pineda zbuloi…
Eventi The Old Ways tashmë ka nisur në Apex Legends
Nëse jeni fansa të Bloodhound, ky është eventi për ju! Evneti më i ri i Apex Legends, i quajtur The Old Ways, tashmë ka ardhur në serverat e lojës dhe lojtarët e kësaj battle royale tani mund të marrin pjesë…
Koncepti i Apex Legends ju tregon se çfarë items i duhen shokëve
Nëse ai implementohet, nuk do të keni nevojë t'i bëni spam ekipit Attachments janë shpesh diferenca mes jetës dhe vdekjes në Apex Legends. Shumica e tyre e përmirësojnë shumë performancën e një arme ose i japin asaj aftësi të reja.…
Sipas një leak-u, Class Passives do të vijnë në Apex Legends
Tashmë klasat nuk do të jenë të parëndësishme Aftësi dhe pasive të reja mund të vijnë për 12 personazhet e Apex Legends në Season 4, pasi një dataminer zbuloi se Respawn po teston këto ndryshime. Deri më tani në Apex…
Apex Legends ka rikthyer hartën e vjetër Kings Canyon
Për pak kohë keni mundësi të luani hartën origjinale Harta origjinale e Apex Legends, Kings Canyon, do të rikthehet, por vetëm për një kohë shumë të shkurtër. Respawn Entertainment do ta risjellë hartën në një playlist të veçantë në Apex…
Lojtarët e Apex Legends kanë zbuluar pamjen zyrtare të Revenant
Imazhet janë gjetur në faqen zyrtare të EA Pas ngjarjeve të Season 3, kryesisht krijesën misterioze të Shadowfall LTM dhe shumë leaks që kanë ardhur, shumica e lojtarëve prisnin që Revenant të ishte legjenda e ardshme në Apex Legends. Megjithatë,…
Forge është legjenda e re që do të vijë në Apex Legends Season 4
Ja se çfarë do të vijë në Season 4 të Apex Legends Season 4 në Apex Legends tashmë është shumë pranë, pasi Respawn ka zbuluar zyrtarisht se Forge do të jetë personazhi më i ri që do të vijë në…