fbpx

Tag: resin

Më në fund Genshin Impact po rregullon problemin që ka me Resin
Më në fund MiHoYo po i jep zgjidhje një problemeve kryesore që Genshin Impact ka Genshin Impact ka qenë një sukses tepër i madh që prej ditës së lançimit dhe deri më sot. Por që prej lançimit loja ka patur…