Tag: resident evil

Resident Evil 4 Remake Review
Resident Evil 4 u lëshua në janar 2005 për GameCube si pjesë e "Capcom Five". Fillimisht u shfaq si një lojë ekskluzive e GameCube por jo shumë kohë pas lançimit u njoftua se RE4 do të dilte gjithashtu në PS2…
Resident Evil Village sjell një DLC të re
DLC-ja e re e Resident Evil Village do të 'përfundojë' historinë e familjes Winters Capcom ka zbuluar se DLC e ardhshme Shadows of Rose e Resident Evil Village do të formojë aktin përfundimtar në historinë e familjes së Winters. Drejtori…
Seriali Resident Evil i Netflix është anulluar
Resident Evil është anuluar pas vetëm një sezoni nga Netflix, pas shikueshmërisë zhgënjyese dhe komenteve jashtëzakonisht përçarëse. Seria e Resident Evil ka parë një mori adaptimesh live-action gjatë dy dekadave të fundit. Pas disa aventurave me metrazh të gjatë të…
Një remake i Resident Evil 4 do të vijë vitin tjetër
Pas shumë thashethemesh dhe leaks, më në fund gjatë State of Play u konfirmua nga Capcom dhe PlayStation se një remake i lojës Resident Evil 4 do të vijë vitin tjetër. Këtë zbulim e ka bërë nëpërmjet një trailer goxha…
Netflix zbulon një trailer të ri për Resident Evil
Netflix sjell shpesh herë adaptime të librave ose lojërave të ndryshme në platformën e saj si Arcane, The Witcher dhe më shumë. Dhe tashmë Resident Evil ka radhën që të adaptohet në një TV Show. Netflix ka publikuar pamjet e…
Resident Evil Village i dha Capcom fitimet më të shpejta
Raporti i shitjeve i Capcom për vitin 2022 është publikuar dhe zbulon se Resident Evil Village ka vazhduar suksesin e tij si loja Resident Evil më e shitur deri më sot. Raporti e emërton vitin e kaluar si më fitimprurës…
Resident Evil 2, 3 dhe 7 do të marrin New-Gen Remasters Falas
Së fundmi Capcom ka konfirmuar nëpërmjet një njoftimi në Twitter se Resident Evil 2, 3 dhe 7 do të sjellë remasters falas për konsolat PlayStation 5, Xbox Series X | S. Loja klasike survival horror dhe aventurë, Resident Evil, do…
“Resident Evil Village” do të marrë një DLC falas
Lojtarët e Resident Evil Village do të trajtohen me DLC falas në të ardhmen, dhe ne i kemi kryqëzuar gishtat që një nga personazhet më të njohur të serialit do të kthehet në një kapitull shtesë. E lançuar në maj…
Epic games zbulon një crossover Fortnite x Resident Evil
Crossover-i më i fundit i lojërave që vjen në Fortnite sjell personazhet e preferuar nga fansat e serisë Resident Evil skins së bashku me artikuj të ndryshëm kozmetike. Fortnite është një nga lojërat më të mëdha në planet me më…
Netflix dëshiron të përfshihet më shumë në industrinë e gaming
Netflix ka eksperimentuar në hapësirën e video lojërave gjatë viteve, përmes një kombinimitë bazuar në shfaqje të njohura si Stranger Things si dhe të zgjidhni shfaqjet tuaja interaktive si Black Mirror: Bandersnatch. Raportet e reja këtë javë tregojnë se gjigandi…