Tag: resident evil village

Resident Evil Village do të jetë “loja më e mirë horror survival deri më sot”
Pritshmëritë për Resident Evil Village kanë qenë në rritje që para disa javëve. Zhvilluesit janë të bindur që loja ja vlen gjithë këtë hype. Sipas njerit prej producentëve, loja horror do të jetë shumë e rëndësishme për të gjithë zhanrën…
Zbulohet data e lançimit të Resident Evil Village
Loja e tetë e Resident Evil tashmë ka një datë lançimi. Zhvilluesi Capcom njoftoi se Resident Evil Village do të vijë për PlayStation 5, Xbox Series X, PS4, Xbox One dhe PC në 7 maj të 2021.  Kompania gjithashtu njoftoi…
Resident Evil 8 mesa duket është bërë leak
*Kini kujdes pasi mund të ketë spoilers më poshtë* Një build për zhvilluesit e Resident Evil 8 është bërë leak. Sulmi i ransomware kundër Capcom vazhdon të rezultojë në një leak të ngadaltë të dokumenteve dhe softuerëve të brendshëm, nga…
Një leak masiv i Capcom ka zbuluar datën e lançimit të Resident Evil Village
Pas një sulmi të bërë në sistemet e brendshme të Capcom nga Ragnar Locker, një grup hackerash, rreth 1TB data është bërë leak për 4chan, pasi Capcom refuzoi të binte pre e shantazhit të tyre. Është gjithmonë ide e mirë…
Resident Evil 8 sjell një story trailer në vitrinën e PS5
Një trailer i ri i historisë për Resident Evil 8 u publikua në vitrinën e madhe të djeshme të PS5, dhe mund të jetë më e tmerrshmja deri më tani Traileri hapet me një paraqitje të shkurtër nga Chris Redfield,…