Tag: resident evil re:verse

Resident Evil Re:Verse shtyhet për në 2022
Kur Resident Evil Village u njoftua për herë të parë, ajo supozohej të vinte me mënyrën e vet për multiplayer, Re:Verse. Modaliteti hasi në probleme menjëherë pas testimit beta dhe u shty deri në korrik. Tani, Re: Verse nuk do…
Resident Evil Showcase njoftohet për 25 vjetorin në Prill
Një Resident Evil Showcase do të transmetohet muajin tjetër në Prill, ka njoftuar Capcom. Lajmi vjen me anë të një postimi në blog të Capcom më herët sot, duke festuar 25 vjetorin e serisë së Resident Evil. Në postimin e…