Open beta e Resident Evil Resistance është më në fund live
Open beta supozohej të vinte në fundjavë por disa vonesa të vogla teknike bënë që ju të keni mundësinë duke filluar nga dje të provoni lojën. Ju mund të shkarkoni versionin e PC përmes Steam, dhe PS4  po ashtu (por…
Remake i Resident Evil 3 do të vijë në prill të 2020
Remake do të vijë së bashku me Resident Evil: Resistance në PlayStation 4, Xbox One dhe Steam Zërat që kanë kohë që qarkullojnë se një remake i Resident Evil 3 do të vinte tashmë janë konfirmuar, pasi loja u zbulua…