Tag: Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil do të jetë në Netflix këtë korrik
Netflix publikoi trailer-in e ri dhe datën e transmetimit. Tetë muaj pas njoftimit të parë, tani kemi një trailer krejt të ri dhe datën e lançimi për serinë anime të Resident Evil të Netflix. Resident Evil: Infinite Darkness zhvillohet pas…
Netflix do të lëshoi 40 filma dhe seri anime këtë vit
Ky është dyfishi i titujve të anime që lëshoi në vitin 2020! Netflix do të ketë një koleksion shumë më të madh anime për të zgjedhur deri në fund të këtij viti. Platforma streaming më e madhe në botë ka njoftuar në AnimeJapan 2021 Expo të Tokios…
Manga e Resident Evil do të vijë gjatë vitit 2021
Tokyopop do të nxjerrë gjatë vitit të ardhshëm manga e Resident Evil me rastin e 25 vjetorit të lojës Për të festuar përvjetorin e 25 të lojës, Tokyopop do të sjellë një manga OGN(Original Graphic Novel) të quajtur Resident Evil:…
Resident Evil: Infinite Darkness e Netflix merr trailerin e parë
Traileri i parë për seritë e ardhshme të Resident Evil, Resident Evil: Infinite Darkness, është publikuar. Seriali i bazuar në serinë e lojërave do të vendosë Leaon S. Kennedy dhe Claire Redfield në një vilë të errët dhe madhështore. Teaser-i…