Tag: resident evil demo

Provojeni Resident Evil Village falas tani në PlayStation
Resident Evil Village, një nga lojërat më të mira të vitit 2021 dhe një përvojë mahnitëse horror mbijetese, aktualisht është falas për tu provuar nga përdoruesit e PlayStation 4 dhe PlayStation 5. Ka qenë një vit tepër i gjatë, kështu…