Ambasadorët e Resident Evil janë ftuar të testojnë një lojë tjetër
Capcom ende nuk e ka njoftuar atë. Fansat e Resident Evil që janë regjistruar për programin e Resident Evil Ambassador, morën një update nga ana e Capcom dje, që prezantonte një sistem të ri ranku dhe një mundësi për të…