Tag: resident evil 4

Resident Evil 4 Remake Review
Resident Evil 4 u lëshua në janar 2005 për GameCube si pjesë e "Capcom Five". Fillimisht u shfaq si një lojë ekskluzive e GameCube por jo shumë kohë pas lançimit u njoftua se RE4 do të dilte gjithashtu në PS2…
Një remake i Resident Evil 4 do të vijë vitin tjetër
Pas shumë thashethemesh dhe leaks, më në fund gjatë State of Play u konfirmua nga Capcom dhe PlayStation se një remake i lojës Resident Evil 4 do të vijë vitin tjetër. Këtë zbulim e ka bërë nëpërmjet një trailer goxha…
Resident Evil 4 Remake mendohet të ketë filluar
Raportohet se Capcom ka në plan të sjellë Resident Evil 4 remake në 2022. Raportimi cciton "burime të ndryshe zhvillimi" të cilat indikojnë se Resident Evil 4 Remake ka nisur me produksionin. Pjesa e zhvillimit mendohet të jetë në përgjegjësinë…