Zhvillimi i Resident Evil 3 Remake thuajse ka përfunduar
Capcom nuk di të humbë kohë. Rrjedha e ngjarjeve në Resident Evil 3 duket tepër e shpejtë. Loja pasardhëse e Resident Evil 2 është përllogaritur që të vijë rreth një vit më vonë, një kohë tmerrësisht e shpejtë kjo duhet…
Remake i Resident Evil 3 do të vijë në prill të 2020
Remake do të vijë së bashku me Resident Evil: Resistance në PlayStation 4, Xbox One dhe Steam Zërat që kanë kohë që qarkullojnë se një remake i Resident Evil 3 do të vinte tashmë janë konfirmuar, pasi loja u zbulua…
Duket se një remake i Resident Evil 3 është duke u zhvilluar
Një leak sugjeron se Capcom mund të sjellë Resident Evil 3 remake në 2020ën. Duket se një remake i Resident Evil 3 mund të jetë në punë e sipër. Kjo sipas YouTuber-it Spawn Wave, i cili ka postuar një video…
Nisin zhvillimet e Capcom për remake-un Resident Evil 3?
Resident Evil 2 remake ende nuk është lançuar, por Capcom duket se nuk dëshiron të humbasë fare kohë. Një rrjedhë e vogël informacionesh sugjeron se kanë nisur punimet për Resident Evil 3. Specifikisht, sipas moderatorit të quajtur Dusk Golem, Resident…