fbpx
Mund të kemi një remake të Resident Evil 3 në të ardhmen
Një easter egg për lojën është gjetur në Project Resistance Kur Capcom solli Resident Evil 2 Remake arriti të kishte një nga lojërat më të mira të vitit në treg. Gjithsesi, një Easter egg e Project Resistance sugjeron se në një…
Capcom po hedh shenja drejt Resident Evil 3 Remake
Deri tani, remake-u më i madh i Resident Evil 2 doli në Janar dhe është padyshim një nga lojërat më të mira të vitit. Është e natyrshme pra që fansat të duan të shohin vazhdimin e serisë. Specifikisht loja e…