Capcom zbulon dallimin mes remake-ut të Resident Evil 2 dhe 3
Pavarësisht faktit se të dyja lojërat janë pjesërisht bashkëekzistuese me njëra-tjetrën, Resident Evil 2 dhe Resident Evil 3: Nemesis janë lojëra të ndryshme. Kjo e fundit ka qenë gjithmonë pak më e orientuar drejt aksionit se tjetra, falë antagonistit të…
Capcom hedh sërish shenja drejt Resident Evil 3 Remake
Një poster në uljet e Capcom në Steam sugjeron se kompania mund të sjellë remake-un e Resident Evil 3. Capcom është duke marrë pjesë në Steam Autumn Sale duke ofruar ulje në lojëra si Monster Hunter, Devil May Cry dhe…