Tag: resident evil 2021

Resident Evil Village i dha Capcom fitimet më të shpejta
Raporti i shitjeve i Capcom për vitin 2022 është publikuar dhe zbulon se Resident Evil Village ka vazhduar suksesin e tij si loja Resident Evil më e shitur deri më sot. Raporti e emërton vitin e kaluar si më fitimprurës…