Tag: rengar

LoL Patch 12.6 | Rengar Rework, Hecarim dhe Tryndamere Nerf
Patch 12.6 ka ardhur më në fund në League of Legends duke sjellë ndryshime të mëdha në lojë. Por cilat janë këto ndryshime që kanë ardhur me këtë patch? Azir Azir ka qenë për një kohë të gjatë goxha i…
Sipas Riot, one-shot janë të shëndetshme për League of Legends
Mesa duket do të shohim më shumë kampionë si Rengar dhe Zed Një prej dizenjuesëve të kampionëve në League of Legends ka bërë një deklaratë vërtet interesante në lidhje me assassin meta. Në disa tweet-e të postuara më herët gjatë…