PS4 Remote Play tashmë vjen dhe në Android
Update 7.00 shton përmirësime në Party dhe Remote Play Sony tashmë e ka njoftuar me kohë që po përgatit përmirësime për PlayStation 4. Kompania konfirmoi se data zyrtare e lançimit të firmware 7.00 të konsolës është shumë afër, ndaj ata…
Update-i i ri i PlayStation 4 sjell Remote Play për iPhone
Update -i ri ju jep mundësinë të luani lojërat në Playstation 4 nga iPhone-i juaj Update-i më i fundit në PlayStation 4 është lançuar tanimë dhe ai sjell një veçori mjaft interesante: përdoruesit e iOS mund të përdorin iPhone-t dhe…