Tag: remedy

Remedy Entertainment sjell falas Death Rally
Për të festuar 25 vjetorin e krijimit, Remedy Entertainment jep falas përgjithmonë Death Rally Përmes një postimi në Twitter, Remedy Entertainment bëri publike se do të jepte falas përgjithmonë lojën e tyre të parë, Death Rally. Nëse nuk e keni…
Problemet e performancës së Control do të rregullohen në update-in e ardhshëm
Le të shpresojmë që problemet me frame rate të mbeten në të shkuarën Remedy ka parashtruar planet që ka për update-et e ardhshme të Control, duke na detajuar se me çfarë po punon për momentin dhe kur mund të presim…
Alan Wake do të hiqet nga dyqanet për shkak të skadimit të liçensave
Mos humbni rastin tuaj. Alan Wake është në ditët e tij të fundit për shkak të skadimit të licencave muzikore. Që lojtarët të kenë një shans për të blere lojën para se të hiqet nga qarkullimi, zhvilluesi Remedy njoftoi në…