Si të merrni skin-in Purple Remedy në Fortnite Chapter 2
Purple Remedy është skin-i më i ri që vjen në Fortnite Padyshim që Fortnite nuk do të ishte aty ku është sot pa skin-et e lojës dhe ky sezon duket se është i mbushur me to. Një prej tyre është…