Mode i ri i Control është live në lojë
Update-i i dytë i planifikuar për Control, Expeditions, është tani live me rastin e përmbylljes së ceremonisë së Game Awards. Expeditions është një mode i ri në lojë që e shtyn Jesse, personazhin kryesor të lojës, në një dimension tjetër…
Update-i i ri i Control përmirëson performancën në konsola
Lançimi i Control në konsola ishte literalisht një katastrofë. Aventura e fundit e Remedy Entertainment vuajti nga problemet me performancën në të gjitha platformat, por situata ishte specifikisht keq në Xbox One dhe PlayStation 4, ku loja binte deri në…
Control mund të marrë një DLC me Alan Wake
Dy DLC dhe një mode i ri do të vijnë nga Remedy për të pasuar suksesin e Control. Control ka pak kohë që ka dalë, po zhvilluesi Remedy Entertainment nuk po harxhon kohë. Ai tashmë ka filluar planet për një…