fbpx
Remaster-i i Miramar në PUBG sjell ndryshime të shumta
Season 5 në PUBG është realisht i gjithi për Miramar, siç kanë sugjeruar edhe dataminers. Ky sezon i ri sjell disa ndryshime për hartën në shkretëtirë. Ndoshta më i vërejturi është se do të popullohet me më shumë armë low-range…
The Lion King dhe Aladdin do të bëhen remastered
Ky mund të jetë lajmi më i mirë që do dëgjoni sot Në një konferencë të GameStop që u mbjt mbrëmë, të hapur vetëm për blerësit, u njoftua se lojërat The Lion King dhe Aladdin do të bëhen remastered dhe…
Posteri i Modern Warfare 2019 hedh shenja drejt Modern Warfare 2 Remastered
Posteri zyrtar i Modern Warfare ka hedhur shenja drejt ardhjes së Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster. Kjo u zbulua nga një fans i lojës, që mund të themi se kishte një sy shumë të mprehtë. Për ata që…
Modern Warfare 2: ish-zhvilluesi hedh shenja drejt një Remaster
Loja duket tashmë një mundësi e vërtetë Robert Bowling, një ish-zhvillues i Infinity Ward duket se po hedh shenja drejt Modern Warfare 2 Remaster në tweet-et e tij të fundit. Ka pasur zëra të shumtë në të shkuarën për një…
Sniper Elite V2 Remastered ka një datë zyrtare lançimi
Mund të vrisni nazistët sërish më shpejt se ç'mendonim Sniper Elite është një seri ku ju gjuani nazistët aty ku nuk thuhet. Mund të shënjestroni dhe pjesët e tjera, normalisht, por duke parë kamerën slow-motion pas kryerjes së një vrasjeje,…
Warframe i ka bërë remaster Plains Of Eidolon dhe është fantastik
Një update i madh ka sjellë prapë në jetë Plains Of Eidolon, zonën origjinale open-world të këtij free-to-play shooter. Digital Extremes është rikthyer në Tokë për të spastruar mjedisin, duke e sjellë më në vijë me peizazhet Venusiane të Fortuna.…