Tag: relic

Age of Empires 4 Review
Age of Empires 4 është një RTS e stilit klasik base-building, sword-clashing, village-pillaging. Të hidhesh në një ndeshje teksa anglezët këmbëngulës përballen me francezët kalorësiakë, ndihet sikur po rikthehet jo vetëm në mjedisin e mesjetës së largët, por në një…
Ja se çfarë dimë për ‘Age of Empires 4’ deri në këtë pikë
Age of Empires është në zhvillim nga Relic Entertainment për momentin. Kjo është një hyrje e re në serite e lojës për dhjetëvjeçarin e fundit. Age of Empires 3 doli në 2005. Krahas ekzistencës dhe publikimit të saj ekskluzivisht vetëm…