Tag: rekord

Apex Legends ka thyer një rekord tjetër në Steam
Që prej ardhjes në Steam në muajin nëntor, Apex Legends ka fituar një popullaritet të madh në këtë platformë dhe së fundmi kjo gjë ka sjellë një rekord të ri për ketë lojë. Rekordi i parafundit i shënuar nga Apex…
Një rekord i ri vendoset në Call of Duty Warzone
Ekipi prej katër lojtarësh thyen rekordin e vjetër në Warzone Rekordet e vendosura në Call of Duty: Warzone janë vendosur shpesh nga lojtarë ose grupe lojtarësh të ndryshëm. Së fundmi, rekordi i vendosur nga një grup lojtarësh gjatë muajit maj…
MrBeast thyen një rekord tjetër me këtë giveaway Krishtlindjesh
Rekord i ri i MrBeast kësaj here është në Twitter Pyetja jonë për ju është: çfarë ndodh në momentin që kombinojmë Krishtlindjet, Twitter dhe MrBeast? Dhe përgjigjja dihet e cila është një rekord komplet i ri i cili kësaj here…
Rekordi i vrasjeve të Warzone Squads thyhet përsëri
Rekordi e mëparshëm i Warzone Squads prej 113 vrasjesh zyrtarisht është thyer. Një skuadër e lojtarëve profesionistë, duke filluar nga streamers e deri tek trajnerët shënuan një numër të çmendur prej 121 vrasjesh në një lojë të Squads. Lojtarët pas…
Rekordet botërore të Call of Duty: Warzone për numrin e vrasjeve
Lëshimi i modalitetit Battle Royale të Modern Warfare, ka çuar tashmë në shumë gameplay mbresëlënës me vrasjeve të shumta. Këtu janë rekordet aktuale botërore për shumicën e vrasjeve në një lojë Warzone, ka mode-e Solos, Trios dhe Squads por ende…
Steam thyen sërish rekord me 22 milionë lojtarë online
Teksa coronavirus vazhdon ti mbajë njerëzit në shtëpi, ata kanë vazhduar të bëjnë login në Steam. Platforma ka thyer sërish rekordin e saj për numrin e lojtarëve në të njejtën kohë këtë fundjavë, me 22 milionë. SteamDC ka raportuar se…