Tag: refund

GTA Trilogy mbytet me refunds pas gjendjes së paluajtëshme
Rockstar Games ka arritur disi të pamundurën dhe ka inatosur plotësisht çdo vullnet të mirë që lojtarët mund të kishin pasur për trilogjinë klasike të Grand Theft Auto të epokës PS2. Të gjitha në hapësirën e një fundjave të vetme.…
Pavarësisht problemeve që ka patur, Cyberpunk 2077 arrin rekorde shitjesh
Cyberpunk 2077 ka arritur një numër të lartë shitjesh, por a do të arrijë kjo gjë të vazhdojë edhe në të ardhme? Cyberpunk 2077 ishte një nga lojërat më të shumëpritura të këtij viti e cila e shtyu disa herë…